Ilmainen jalokivet Legends of Honor

Legends of Honor -pelin pelaajana tiedät, kuinka paljon jalokivet voivat auttaa sinua pelissä.

Niille tiedoksi, jotka ovat vielä aloittelijoita tässä verkossa pelattavassa sotapelissä, jalokivi on Legends of Honor-pelin palkkiovaluutta. Sitä on vaikea saada pelissä: voit ostaa sitä suoraan, voittaa sitä noustessasi pelitasolla, taistellessasi barbaareja vastaan tai ratkottuasi tiettyjä tehtäviä...

Jalokivet voivat hyödyttää sinua rakennuksen rakentamisessa tai yksiköiden värväämisessä, tiettyjen vahvistusten tai erikoisyksiköiden ostamisessa, tiettyjen erityisrakennusten rakentamisessa ja vielä muitakin asioita varten. Ne ovat siis hyvin tärkeitä ja ne voivat olla merkitseviä pelissä.

Useiden satojen jalokivet voittaminen samalla kertaa, tarvitsematta maksaa niistä, erikoiskoodin ansiosta on tilaisuus saada sinut arvostamaan entistä enemmän suosikkipeliäsi ;)

Huomio: Tämä tarjous ei ole rajoittamaton ja vain 150 ensimmäistä pelaajaa voittavat koodin, jolla saa 500 ilmainen jalokivet!

Gemmes gratuites

HUOMIO: JALOKIVIKOODEJA EI OLE ENÄÄ SAATAVILLA, VAAN KAIKKI KOODIT ON JO JAETTU...
KÄY TÄLLÄ SIVULLA SÄÄNNÖLLISESTI, SILLÄ ME ALOITAMME PIAN UUDEN OPERAATION ;)
Odottaessasi seuraavaa operaatiotamme voit toimia seuraavalla tavalla ja olet etulyöntiasemassa seuraavan operaation alkaessa:

  1. 1. Tee Facebook-profiilissasi tai blogissasi, pieni mukava kappale (ei välttämättä kovin pitkä), jossa sanot pitäväsi kovasti Legends of Honor -pelistä ja liität tekstiin linkin meidän sivustollemme http://www.sotapelit.net!

  2. 2. Lähetä meille tämän alapuolella joko sen sivun osoite, johon olet lähettänyt tämän tekstin tai oma nimesi (Facebookissa).

  3. 3.Lähetämme sinulle sähköpostitse heti seuraavan operaation alkaessa erikoiskoodin, jonka avulla voit lisätä 500 jalokivet pelitiliisi.


Tätä tarjous on rajattu: yksi koodi pelaajaa kohden.


Nimimerkkisi pelissä: Sähköpostiosoitteesi:Ilmaise tarkasti, minne lähetit tämän pienen peliä kehuvan kappaleen?

Merkkien lukumäärä:     (Kirjoita teksti, joka on vähintään 20 merkkiä pitkä)

Kopioi sana :         Ilmainen jalokivet

Legends of Honor banner